چند نکته مفید برای غلبه بر خوردن زیاد :
اختلال خوردن Binge (BED) شایع ترین اختلال تغذیه و غذا خوردن در ایالات متحده (منبع 1 اعتماد) به حساب می آید.
BED چیزی بیش از غذا است ، یک وضعیت روانی شناخته شده است. این بدان معناست که مبتلایان به این اختلال به احتمال زیاد به یک برنامه درمانی نیاز دارند که توسط یک متخصص پزشکی برای رفع آن انجام شود.
افرادی که به BED مبتلا هستند ، قسمتهایی از خوردن مقادیر زیاد غیرمعمول را تجربه می کنند ، حتی اگر گرسنه هم نباشند. ممکن است بعد از یک قسمت ، احساس قوی گناه یا شرم کنند.
قسمت های منظم Binge می تواند منجر به افزایش وزن شود ، که می تواند در شرایط سلامتی مانند دیابت و بیماری های قلبی نقش داشته باشد.
خوشبختانه ، استراتژی های زیادی وجود دارد که می توانید سعی کنید - هم در خانه و هم با کمک یک متخصص - برای کاهش قسمت های غذای بی نظم.
در اینجا 15 نکته برای کمک به غلبه بر خوردن غذاهای مفید آورده شده است.
همچنین نیز شما میتوانید برای افزاش وزن مراحل زیر انجام دهید .
1. رژیم را خندق دهید
رژیم های غذایی ضعیف غالباً بسیار ناسالم هستند ، و مطالعات نشان می دهد که روش های خوردن بیش از حد محدود کننده ممکن است قسمت هایی از خوردن زیاد را به وجود آورد.
به عنوان مثال ، در یک مطالعه در 496 دختر نوجوان ، مشخص شد که روزه گرفتن با خطر بیشتری از خوردن زیاد (منبع 2Trusted) همراه است.
به طور مشابه ، یک مطالعه دیگر در 103 زن متوجه شده است که پرهیز از برخی از غذاها منجر به افزایش هوس و خطر بیشتری برای پرخوری می شود (منبع 3Trusted).
به جای رژیم های غذایی متمرکز بر برش کل گروه های غذایی یا کاهش قابل توجهی کالری برای کاهش وزن سریع ، بر ایجاد تغییرات سالم توجه کنید.
غذاهای کامل و غیر فرآوری شده مانند میوه ، سبزیجات و غلات سبوس دار را بیشتر بخورید و غذای خود را نسبت به رژیم غذایی متوسط کنید تا اینکه آنها را از رژیم غذایی خود جدا نکنید. این می تواند به کاهش خوردن غذاها کمک کرده و سلامتی بهتری داشته باشد.
خلاصه
مطالعات نشان می دهد که روزه گرفتن یا از بین بردن غذاهای خاص از رژیم غذایی شما ممکن است با افزایش هوس و پرخوری همراه باشد. به جای رژیم گرفتن یا قطع کردن غذاهای خاص به طور کامل بر خوردن غذاهای سالم تمرکز کنید.
2. از پرش وعده های غذایی خودداری کنید
تنظیم یک برنامه منظم غذا خوردن و چسبیدن به آن یکی از مؤثرترین راهها برای غلبه بر خوردن زیاد است.
پرش از وعده های غذایی می تواند به هوس و اشتها منجر شود و خطر پرخوری را افزایش می دهد.
یک مطالعه کوچک و 2 ماهه نشان داد که خوردن یک وعده غذایی بزرگ در روز میزان قند خون و گرلین تحریک کننده گرسنگی را تا حد بیشتری نسبت به خوردن سه وعده غذایی در روز افزایش می دهد (منبع 4Tusted).
یک مطالعه دیگر در 38 نفر نشان داد که پیروی از یک الگوی منظم غذا خوردن با کاهش فرکانس خوردن زیاد (5Trusted Source) همراه است.
درباره این سایت